Rihanna beperelte az apját, mert a saját nevét használta

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Rihanna beperelte az apját, mert az 2017 óta tehetségkutató vállalkozást működtet Fenty Entertainment néven. Ez az énekesnő szerint azért probléma, mert a név azt sugallja, hogy neki is köze lenne a céghez, pedig nincs. Rihanna is alapított ugyanis egy szépségápolási céget, amit a vezetékneve után Fentynek nevezett el.

Rihanna apja, a barbadosi Ronald Fenty 2017-ben az üzlettársával úgy alapította meg a cégét, hogy a weboldalon sokáig azt állították, Rihanna is az alapítók között van, pedig nincsen.

Az énekesnő most azt is szeretné elérni, hogy apja (akivel saját bevallása szerint is nehéz a viszonya) soha többé ne használhassa a Fenty nevet a cége nevében. (BBC)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.