Rihanna beperelte az apját, mert a saját nevét használta

Rihanna beperelte az apját, mert az 2017 óta tehetségkutató vállalkozást működtet Fenty Entertainment néven. Ez az énekesnő szerint azért probléma, mert a név azt sugallja, hogy neki is köze lenne a céghez, pedig nincs. Rihanna is alapított ugyanis egy szépségápolási céget, amit a vezetékneve után Fentynek nevezett el.

Rihanna apja, a barbadosi Ronald Fenty 2017-ben az üzlettársával úgy alapította meg a cégét, hogy a weboldalon sokáig azt állították, Rihanna is az alapítók között van, pedig nincsen.

Az énekesnő most azt is szeretné elérni, hogy apja (akivel saját bevallása szerint is nehéz a viszonya) soha többé ne használhassa a Fenty nevet a cége nevében. (BBC)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.