Hadházy: Végrehajtót fogadok arra az esetre, ha Bayer Zsolt nem kér tőlem bocsánatot

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Ha nem kér bocsánatot Bayer Zsolt, ismét bíróságra kerülhet az ügy, reagált Hadházy Ákos a publicista-megmondóember szerda blogposztjára. A független országgyűlési képviselő személyiségi jog megsértése miatt perelte be Bayert és a bíróság másodfokon is a politikusnak adott igazat: az ítélet szerint Bayer Zsoltnak a perköltségen túl 15 napja van, hogy fizessen 300 ezret a képviselőnek, és bocsánatot kell kérnie levélben, amit a blogján, ahol az írások megjelentek, 30 napig elérhetővé kell tennie. Bayer erre közölte: nem fog bocsánatot kérni, és ötforintosokban fogja kifizetni a megítélt összeget. A Népszavának Hadházy kijelentette

"végrehajtót fogadok arra az esetre, ha Bayer Zsolt nem kér tőlem bocsánatot."

Hozzátette: feleslegesen gyűjti Bayer az ötforintosokat, a "jogszabály szerint csak ötven darab pénzérmét köteles bárkitől elfogadnia, ha pedig Bayer Zsolt ezt nem veszi figyelembe, külön végrehajtást indít ellene, hogy normálisan törlessze a bánatpénzt."

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.