Kásler Miklós: A kereszténység és a magyarság ősi hagyománya, mindenféle értelemben befogadó

Megtekintette a budapesti Jezsuita Roma Kollégium és Szakkollégiumot és hallgatókkal is találkozott pénteken az emberi erőforrások minisztere. Kásler Miklós az MTI beszámolója szerint kijelentette:

"a klasszikus európai értékek, és benne a kereszténység és a magyarság ősi hagyománya, mindenféle értelemben befogadó."

Szerinte "a kormány ezt az elvet következetesen képviseli és azon dolgozik, hogy mindenkinek lehetőséget biztosítson arra, hogy az egyenlőség mögötti egyéni képességeket kifejthesse." A fiatalokról elmondta, hogy szép ambíciókról számoltak be, biztatja őket, hogy dolgozzanak ezek megvalósításáért. 

"A tehetség és gondolatok előtt nincs korlát, a határ a csillagos ég,"

zárta a miniszter. 

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.