Szél: Az ügyészség a Fidesszel van

POLITIKA
2019 január 21., 13:54
comments 203

A képviselői kártyánk felmutatásával mentünk be az MTVA épületébe, ezt akkor tiszteletben is tartották, így engedtek be, teljesen abszurd az ügyészség indoklása. Az élő facebookos közvetítésekből egyértelműen látszik, hogy egy illetékessel próbáltunk beszélni, ezután küldték ránk a verőembereket, akik aztán kidobtak minket az épületből

- mondta a 444-nek Szél Bernadett független országgyűlési képviselő, az egyik ellenzéki politikus, aki ott volt az MTVA székházában december 16-án. Szél szerint a mai történések (hogy az ügyészség rendben találta az MTVA székházban az ellenzéki országgyűlési képviselőkkel szemben alkalmazott erőszakot) is azt mutatják, hogy az ellenzék öt pontja, amiben többek között független igazságszolgáltatást követelnek, nagyon is aktuális. Szerint a mostani döntéssel az ügyészség megmutatta, hogy a "Fidesszel van".

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.