Idén nincs magyar jelölt az Oscaron

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Kedden, kora délután jelentették be az Akadémia jelöléseit, két magyar alkotás is a szűkített listán szerepelt, de végül nem jutottak a jelöltek közé. Tóth Barnabás kisfilmje, a Susotázs és a Ruben Brandt, a gyűjtő, Milorad Krstić alkotása is messzire jutott, de sajnos végül nem kerültek fel a végleges listára. 

A legjobb film jelöltjei közé bekerült viszont a mexikói Roma, amit nagyjából megjósoltunk, a további jelöltek: Fekete Párduc, BlacKkKlansman
Bohém rapszódia, A kedvenc, Zöld könyv, Sztár születik, Vice.

A jelöltek teljes listája itt megtekinthető. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.