Kedves munkavállalók, végre akad egy cég, ahol négyszáz órát túlórázhatnak!

Január végéig kellett várni rá, de már van olyan munkáltató Magyarországon, ahol a túlóratörvény adta lehetőséggel élve akár négyszáz órát is túlórázhatnak a munkavállalók. A Portfolio megfogalmazása szerint a Penny Market "tovább erősítve a munkatársakkal való együttműködést", megállapodást kötött a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezetével és a saját üzemi tanácsával arról, hogy "kizárólag önkéntes alapon" munkavállalóik három éves elszámolással évi négyszáz óra túlórát vállalhatnak.

A tájékoztatásuk alapján a négyszáz óra túlóra tényleg önkéntes, a kollektív szerződésben meghatározott évi túlmunkakeret mértékét nem emelték.

Korábban a cégek, köztük a Spar és a Tesco arról adtak ki közleményeket, hogy náluk nem vezetik be az új túlóratörvény szabályait.

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.