Újra férfiakkal randizik a meleggyógyítás pápája

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

"A mai napig vannak meleg álmai" - mesélte a minap a magyar közszolgálati televízió egyik műsorában egy általa "ex-gay pszichiáternek" nevezett emberről Szőnyi Szilárd, a Heti Válasz egykori újságírója, aki a "meleglobbi" elleni küzdelemre tette fel életét. Nem tudom, hogy David Mathesonról mondta-e ezt, mindenesetre a melegek heterósítását ígérő konverziós terápia szellemi keresztapjának tartott mormon terapista az NBC Newsnak elismerte, hogy férfiakkal randevúzik.

Matheson azután kényszerült nyilvánosan beismerni melegségét, hogy a Truth Wins Out LGBT-szervezet nyilvánosságra hozta egy másik konverziós terapeuta, Rich Wyler privát facebookposztját, amiben arról írt, hogy Matheson most már azt mondja, nem fenntartható számára a magányos élet, az önként vállalt cölibátus, ezért újra férfi társat keres magának.

Matheson a Facebookon is reagált. "Úgy egy éve rájöttem, hogy jelentős változásokra van szükség az életemben. Rájöttem, hogy nem tudok tovább házas maradni. És rájöttem, hogy el kell ismerjem magam melegként" - írta. Az NBC Newsnak azt is megerősítette, hogy 34 évnyi házasság után elvált nejétől, és most férfiakkal randizik.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.