Csaba és Sándor, a két jómadár megpróbáltak kocsit lopni Turán, de olyan bénák voltak, hogy még az útszéli tábla is kifogott rajtuk

bűnügy
2019 január 25., 16:38
comments 34

A gödöllői rendőrök rablás bűntett és lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatnak eljárást egy bagi és egy gyöngyösi férfi ellen. A jelenlegi adatok szerint J. Csaba és társa, J. Sándor szerdán délután Turán, a Dózsa György utcában egy parkoló autó ablakát betörték, majd azt megpróbálták beindítani.

De a járókelők megzavarták őket, ezért inkább arrébb álltak.

photo_camera Az első autó Forrás: police.hu

A Petőfi Sándor térre mentek, ahol J. Csaba kirántott egy embert egy Volkswagen tehergépkocsi anyósüléséről, miközben Sándor beült a sofőrülésbe és elindult az autóval.

Nagyjából két sarokra onnan azonban belement egy közlekedési jelzőtáblába, majd inkább visszatért az elkövetés helyszínére.

A rendőrségi fotók alapján jó nagy hó volt aznap Turán, nem lehettet egyszerű manőverezni egy ekkora autóval!

photo_camera A második autó Forrás: Police.hu

A járőrök az esetről történt bejelentést követően a két férfit a helyszínen tetten érték, és elfogták, majd előállították a rendőrkapitányságra.

A nyomozók a bagi és a gyöngyösi férfit gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására, amelyet az illetékes járásbíróság 2019. január 25-én elrendelt. Ellenük az eljárást a Gödöllői Rendőrkapitányság folytatja. (Police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.