Megszavazta a privatizálását, most megveszi az értékes ceglédi ingatlant a helyi Fidesz elnöke

politika
2019 január 29., 08:07

Egyszerre volt a kínálat és a kereslet a Fidesz egy ceglédi képviselője, amikor az önkormányzat értékesítette a helyi laktanya egy 3000 négyzetméteres darabját.

A 24.hu írta meg, hogy Cegléden a 2018 október 18-i önkományzati ülésen döntött arról a képviselőtestület, hogy értékesítsék az ingatlant, rajta egy nagyjából 500 négyzetméteres épülettel. A döntést Hörömpő Annamária, a ceglédi Fidesz 41 éves elnöke is megszavazta.

Miután az önkormányzat meghirdette az ingatlant, arra egyetlen egy ajánlat érkezett. A Hörömpő és férje tulajdonában lévő PHL Optima Kft. 10 millió forintért vinné a telket és a rajta álló épületet. Pályázatuk szerint sportszergyártó cégüknek szánnák, új telephelyként.

Az értékesítésről döntő újabb önkormányzati üléstől Hörömpő távol maradt, a képviselőtestület pedig úgy döntött, hogy viheti az épületet. Ráadásul az erről hozott határozatban semmilyen megkötés nincs az ingatlan jövőbeli hasznosításával kapcsolatban, Hörömpő akár tovább is adhatná. Amikor a 24.hu Hörömpőnél próbált érdeklődni az ingatlanról, a fideszese politikus egyszerűen lecsapta a telefont.

Nem ez lenne Hörömpő első nagyobb értékű ingatlana a környéken. Résztulajdonosa a helyiek által csak Hörömpő-kúriaként emlelhetett, 15 szobás, 1100 négyzetméteres épületnek is. Részt vett földárveréseken is, erről mi is írtunk korábban

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.