Ariana Grande véletlenül azt tetováltatta a tenyerére japánul, hogy „kis faszéngrill”

Fotó: Charles Sykes/Charles Sykes/Invision/AP

Négy éve ebben a tudományos disszertációban fejtettem ki az elméletemet – amit az élet azóta bőségesen igazolt –: a világ olyan lett, mint a South Park, és most már gyakorlatilag egy South Planet.

A legújabb megerősítés Ariana Grandétól érkezett, aki az új slágere, a 7 Rings tiszteletére a tenyerére tetováltatta a kifejezést japánul. Az erről készült fotót meg is osztotta (azóta törölte), ez olvasható a tenyerén: 七輪.

A 七 kandzsi jel azt jelenti, hogy „hét”, míg a 輪 jelentése „kör”, „karika”, „gyűrű” vagy „kerék”. De ha egymás mellé rakják a kettőt, megváltozik a jelentés, a 七輪 (shichirin) már azt jelenti, hogy „kis faszéngrill”. Szó szerint persze azt jelenti, hogy hét kerék, de egy ilyen kis faszéngrillre gondol mindenki, ha meglátja leírva:

Különösen kínos, hogy Ariana Grandénak vannak japán emberei a Twitter-fiókja kezelésére, meg lehetett volna őket is kérdezni. Pedig a videoklipben még jól írták: 七つの指輪 (nanantsu no yubiwa).

Grande egyébként azt írta a tetoválásról, hogy „it hurt like fuck”. (Kotaku)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.