Mégis az állami parcellában temetik el Andy Vajnát

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A Blikk szerdán helyszíni riporttal jelentkezett a Fiumei Úti Sírkertből, ahol már zajlanak Andy Vajna csütörtöki temetésének előkészületei. Ebből kiderül, hogy a producert mégsem a művészparcellába temetik el Kerényi Imre, Makk Károly és Jancsó Miklós mellett, hanem kormányzati közbenjárásra a 19-es állami parcellában kap helyet. 

Bár Vajna temetése nem lesz nyilvános, a lap megjegyzi, hogy csütörtökön a temető nem zár be, csak a 19-es parcellát kerítik el, és őrökkel biztosítják. Csak az léphet be, akinek a neve a listán szerepel. A kormány a múlt héten jelentette be, hogy Vajna állami temetést kap

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 8,5 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.