Összeomlott egy gyaloghíd egy dél-afrikai középiskolában, legalább három diák meghalt

Összeomlott a Johannesburgtól délre fekvő Vanderbijlpark település Hoerskool Direhoek középiskolájának gyaloghídja. A balesetben a Netcare911 mentőszolgálat tájékoztatása szerint legalább négyen meghaltak, öten pedig súlyosan megsérültek. Az ER24 beszámolója szerint a halálos áldozatok 14-15 éves diákok.

A The South African napilap Gauteng állam közoktatásért felelős tisztviselőjére, Panyaza Lesufira hivatkozva három halálos áldozatról számolt be. Lesufi tájékoztatása szerint két fiú és egy lány vesztette életét. Ő öt válságos állapotú és 14 egyéb sérültről tud.

A gyaloghíd a középiskola két épületét kötötte össze. Azt egyelőre nem tudni, hogy mi okozta a szerencsétlenséget. (Via MTI, The South African)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.