Tarlós bevallotta: ő sem hitt abban, hogy Budapest megnyerheti a 2024-es olimpia rendezési jogát

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Bár hosszú interjút közölt a Nemzeti Sport a főpolgármesterrel, a visszaemlékezős-sztorizgatós-nosztalgiacunami közé csak két aktuális téma került. 

A lefújt olimpiai pályázatról Tarlós István elmondta, hogy

"nem hiszem, hogy elnyertük volna a rendezés jogát, de még hónapokig meg tudtuk volna mutatni Budapest szépségét, előnyeit, ha egy isten tudja, honnan jött társaság nem az olimpiai pályázat megtorpedózásával próbál betörni a politikába."

Szerinte a Momentumnak "más megoldást kellett volna választania." A jövő évi futball Európa Bajnokság budapesti meccsei miatt Tarlós szerint "a fővárosnak is speciális feladatai lesznek.'

"A stadionon kívüli, és ugyancsak drukkerek tízezreit vonzó úgynevezett „fan zone” kialakítása is a mi feladatunk, és ezúton jelenthetem be, hogy a budapesti szurkolói zóna helyszíne és környezete különleges lesz, hiszen a Hősök terén alakítjuk ki,"

mondta a főpolgármester.  

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.