Tüntetők zárták le a Lánchidat

A Fiatalok a demokráciáért csoport tüntetői 2019. február 10-én délelőtt lezárták a Lánchidat.Fotó: MTI Fotószerkesztõség/Bruzák Noémi/MTI/MTVA

A Fiatalok a demokráciáért nevű civil csoport pár tucatnyi tüntetője vasárnap délelőtt elfoglalta a lánchidat. Az MTI által kiadott fényképek alapján a tüntetők zászlókkal vonulnak az egyik sávban, miközben a másikban járművek várakoznak - a felvételek alapján a rendőrség elsőre csak Pest felől zárta le a fél útpályát.

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.