A mobilkommunizmus app a legnépszerűbb telefonos alkalmazás Kínában

A Reuters beszámolója szerint a világ egyik legnagyobb online kereskedelmi cége, az Alibaba fejlesztette ki a "Xuexi Qiangguo" nevű mobilos alkalmazást, ami valami olyasmit jelent, hogy a "Tanulás erősíti Kínát". Az appban például Xi Jinping kínai kommunista vezető gondolataival, beszédeivel ismerkedhetnek a felhasználók, szöveges, videós és kvíz formában is. Az Inkstone szerint egyes kínai tartományokban kedvezmények járnak azoknak az állampolgároknak, akik magas pontszámot érnek el az appban. Ettől talán nem függetlenül, a mobilkommunizmus app jelenleg a legnépszerűbb alkalmazás Kínában.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.