Gyurcsány már el is döntötte, hogy nem lesz közös lista az EP-választáson

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Önállóan indulnak az EP-választáson, jelentette be az Inforádióban Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke. A listát nem Gyurcsány vezeti majd, ő nyilván nem szeretne eltávolodni a belpolitikától.

Gyurcsány az Inforádióban hivatkozott a Medián kutatására is, amely így, hónapokkal az EP-választás előtt még azt mutatta, hogy az ellenzék nemhogy nem növelné a támogatottságát a közös indulással, hanem talán még veszítene is rajta. Azt viszont jó ötletnek tartja, hogy minden szavazókörben legyen legalább egy ellenzéki a választási bizottságban.

Gyurcsány azt ugyan már eldöntötte, hogy nem lesz összefogás, de azt még nem, hogy ki legyen pártjuk EP-listavezetője. (Inforádió via 24.hu)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.