Juncker a kormányzati gyűlöletkampány ellenére is jóbarátjának tartja Orbánt

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Jóbarátjának nevezte Orbán Viktort csütörtöki sajtótájékoztatóján Jean-Claud Juncker, az Európai Bizottság néppárti elnöke, amikor arról kérdezték, hogy mit szól a magyar kormány legújabb "tájékoztató" kampányáról, azokról a plakátokról, amelynek Soros György mellett Juncker a főalakja, és amelyen szokás szerint képtelen hazugságokat terjesztenek az EU-ról.

Az Euronews tudósításában 13 percnél kérdezik Junckert a kampányról.

"Teljességel képtelen vagyok arra, hogy utáljak valakit. Nagyon meglepődtem, amikor láttam ezeket a gyűlölettel teli plakátokat Magyarországon. De nem adom fel, én nem vagyok olyan, pont az ellenkezője akarok lenni" - mondta.

Juncker általában is úgy véli, hogy elég a gyűlöletből. "Nincs előrelépés Európában, ha a nemzetek egymás ellen harcolnak, nincs haladás a gyűlölet mellett. Itt már tartottunk, elég volt belőle" - idézte Junckert az Euronews.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.