Kásler 300 millióval támogatja saját tanácsadójának színházát

A Magyar Közlöny pénteki számában jelent meg a határozat, ami szerint 

az Emberi Erőforrások Minisztériumának keretéből három év alatt háromszázmillió forinttal támogatják a Magyar Kanizsai Udvari Kamaraszínház 

„állandó társulat létrehozásával, színdarabok létrehozásával, valamint a hatékony produkcióforgalmazás érdekében Kárpát-medencei hálózatának fenntartásával és bővítésével” kapcsolatos tevékenységeit. A döntés egyrészt azért bizarr, mert más társulatok jövője éppen teljesen bizonytalan a tao-támogatások megszüntetése miatt, és még csak az elején járnak az egyeztetések arról, hogy hogyan ossza szét a minisztérium a támogatásokat a jövőben, jegyzi meg a Hvg. A lap rámutat:

a bő összeggel megtolt társulat művészeti vezetője, a Kásler Miklós miniszter tanácsadójaként is szereplő Andrási Attila. 


Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.