Májusban két hétre lezárják a Keletit

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Május 13-tól 26-ig lezárt ajtók fogadják a Keleti pályaudvarba igyekvőket, a MÁV tájékoztatás szerint a két hét lezárás karbantartási munkák miatt szükséges. Tehát az összes Keleti pályaudvart érintő elővárosi és távolsági vonat menetrendjében lesznek változások, a vonatokat a Keletiből más állomásokra irányítják át, más állomásokat érintő módosítások is várhatóak, közölték.

A vasúttársaság szerint olyan munkákat végeznek majd, amiket a vonatforgalom fenntartása mellett nem lehet végrehajtani.  Ígérik:

"a beavatkozások által javulni fog a szolgáltatási színvonal, valamint a vonatok pontossága."

(MTI)

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.