Dobrev Klára: Nem érhet senkit olyan vád, hogy előhúzták a fiókból az eldugott kis feleséget, és hirtelen politikus lesz belőle

POLITIKA
2019 február 26., 19:43
comments 381

"Az, hogy aktív politikus vagyok, szerintem senkit sem lepett meg. (...) Évek óta unszolnak, hogy legyek politikus," mondta a Demokratikus Koalíció EP-listájának vezetője, Dobrev Klára az ATV Egyenes beszéd című műsorában. Kijelentette: 

"nem érthet ezért senkit olyan vád, hogy előhúzták a fiókból az eldugott kis feleséget és politikus lesz belőle. Inkább azt kérdezik, hogy miért most döntöttem így?"

link Forrás

Döntését később azzal indokolta, hogy "hiszek abban, hogy ebből egy sokkal jobb országot lehet csinálni". Ezért is ment az egyetem után az államigazgatásba, magyarázta. Majd hozzátette: "nekem erről szólt az életem".

link Forrás

A Fidesz kommunikációs igazgatójának, Hidvéghi Balázsnak keddi mondataira, amelyek szerint Dobrev minden bevándorláspárti javaslatot meg fog majd szavazni EP-képviselőként, úgy reagált, hogy

"nincsenek bevándorláspárti tervek, nincsenek bevándorláspárti politikusok.'"

link Forrás

Ha bizalmat szavaznak neki, kimegy Brüsszelbe és lemond a cégvezetésről, zárta az interjút. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.