Kokainbárót fogtak Dunakeszin

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda nyomozói szerdán elfogta az 53 éves M. Ferencet, aki Budapest és Pest megye területén árult kábítószert. A nyomozók az után fogták el a dunakeszi férfit, hogy különböző helyszíneken három férfinak is drogot adott el. Az akcióban az eladót és három vásárlóját is elfogták, utóbbiaknál csekély mennyiségű kokaint találtak.

Majd M. Ferenc otthonában bruttó 2168 gramm kábítószergyanús kokain, valamint a porciózáshoz és értékesítéshez szükséges eszközöket (mérleget, kést, kanalat, hígító-, és csomagoló anyagot) találtak. A lefoglalt kokain súlya alapján meghaladhatja a különösen jelentős mennyiség alsó határát, feketepiaci értéke körülbelül 43 millió forint. A rendőrök az 53 éves férfitól lefoglaltak még 5,2 millió forint készpénzt, valamint egy nagy értékű luxusautót is.

Fotó: police.hu

A KR NNI munkatársai a három fogyasztót kábítószer birtoklása bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, az eljárás során valamennyien szabadlábon védekeznek. M. Ferencet a nyomozók kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. (police.hu)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.