Orbán bejelentette: Junckert Timmermansra cserélik a kormányzati plakátokon

POLITIKA
2019 március 02., 18:28
comments 739

A vasárnap megjelenő Welt am Sonntag német lapnak maga a magyar miniszterelnök beszélt a kormányzati plakátok következő fejezetéről. A lap online kiadásának előzetes szerint Orbán Viktor közölte

a plakátokról Junckert nyugdíjazzák, helyére pedig Timmermans úr kerül.

Március 15-e után kerülnek utcákra az európai szocialisták EB-elnök jelöltjének fotójával az új hirdetések, amikre Orbán szerint azért van szükség, mert

Soros György szerepe az európai politika alakításában nem hagyható figyelmen kívül és mindenkinek joga van tudni, hogy Timmermans Soros szövetségese.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.