Fideszes képviselő adta át a helyi óvoda új bejárati ajtaját

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A Gyulai Hírlap számolt be róla, hogy az intézmény névadójára emlékezve korszerűsödött a Ewoldt Elíz óvoda: az épület egy új bejárati ajtót kapott.

A 350 ezer forintos fejlesztést sajtótájékoztatón mutatták be, Mittag Mónika fideszes önkormányzati képviselő, Becseiné Lock Gabriella, Gyula Város Egyesített Óvodájának intézményvezetője és Petrovszki Eszter tagintézmény-vezető részvételével. 

  • Mittag Mónika elmondta, a 350 ezer forintos beruházás a körzeti képviselői keretből valósult meg.
  • Becseiné Lock Gabriella a beszámoló szerint kiemelte, hogy a kis fejlesztéseknek is nagyon örülnek, hiszen lépésről lépésre is fejlődhet egy-egy intézmény.
  • Petrovszki Eszter pedig kiemelte, hogy az új bejárati ajtó esztétikusabb, hőszigetelt, és a legújabb elvárásoknak is megfelel.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.