Fideszes képviselő adta át a helyi óvoda új bejárati ajtaját

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A Gyulai Hírlap számolt be róla, hogy az intézmény névadójára emlékezve korszerűsödött a Ewoldt Elíz óvoda: az épület egy új bejárati ajtót kapott.

A 350 ezer forintos fejlesztést sajtótájékoztatón mutatták be, Mittag Mónika fideszes önkormányzati képviselő, Becseiné Lock Gabriella, Gyula Város Egyesített Óvodájának intézményvezetője és Petrovszki Eszter tagintézmény-vezető részvételével. 

  • Mittag Mónika elmondta, a 350 ezer forintos beruházás a körzeti képviselői keretből valósult meg.
  • Becseiné Lock Gabriella a beszámoló szerint kiemelte, hogy a kis fejlesztéseknek is nagyon örülnek, hiszen lépésről lépésre is fejlődhet egy-egy intézmény.
  • Petrovszki Eszter pedig kiemelte, hogy az új bejárati ajtó esztétikusabb, hőszigetelt, és a legújabb elvárásoknak is megfelel.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.