Fideszes képviselő adta át a helyi óvoda új bejárati ajtaját

A Gyulai Hírlap számolt be róla, hogy az intézmény névadójára emlékezve korszerűsödött a Ewoldt Elíz óvoda: az épület egy új bejárati ajtót kapott.

A 350 ezer forintos fejlesztést sajtótájékoztatón mutatták be, Mittag Mónika fideszes önkormányzati képviselő, Becseiné Lock Gabriella, Gyula Város Egyesített Óvodájának intézményvezetője és Petrovszki Eszter tagintézmény-vezető részvételével. 

  • Mittag Mónika elmondta, a 350 ezer forintos beruházás a körzeti képviselői keretből valósult meg.
  • Becseiné Lock Gabriella a beszámoló szerint kiemelte, hogy a kis fejlesztéseknek is nagyon örülnek, hiszen lépésről lépésre is fejlődhet egy-egy intézmény.
  • Petrovszki Eszter pedig kiemelte, hogy az új bejárati ajtó esztétikusabb, hőszigetelt, és a legújabb elvárásoknak is megfelel.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.