Kásler: A kormány segíti a gyermekvállalási vágy realizálódását

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Ünnepi sajtótájékoztatót tartott az emberi erőforrások minisztere pénteken annak apropóján, hogy

egy hónappal Orbán Viktor bejelentése után a tárca benyújtotta az Országgyűlések a családvédelmi törvényt.

Az eltelt idő mutatja, hogy a miniszterelnök hét pontja mennyire is volt előkészítve. A törvénytervezet a nemzet megmentésének és fennmaradásának törvénye, középpontjában a család támogatása áll, mondta a jogszabály-javaslatról Kásler Miklós. Hozzátette: 

2012 óta a gyerekvállalási kedv jelentősen, 21 százalékkal emelkedett, a vágy tehát létezik, a kormány pedig a rendelkezésére álló eszközökkel támogatást nyújt ennek realizálódásához.     

(MTI)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.