Navracsics: Éles belpolitikai vita egyelőre csakis Magyarországon kíséri az EP-választást

A korábbiaknál minden tagországban magasabb részvételi arányt vár, mint az öt évvel ezelőtti szavazáson, jelentette ki a magyar uniós biztos az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete szervezésében rendezett hétfői beszélgetésen a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen, írja a Népszava. Navracsics Tibor kijelentette:

"az idei lehet az első olyan európai parlamenti voksolás, amelyen már olyan önálló uniós szintű témák is napirenden vannak, mint a migráció és a klímaváltozás hatása."

Hangsúlyozta: "éles belpolitikai vita egyelőre csakis Magyarországon kíséri az EP-választás előkészületeit." Szerinte az elmúlt években az uniós intézmények és vezetők ismertsége sokat nőtt az országban. Igaz, ezt nem a kormánypropagandával, hanem például Erasmus+ programnak tudta be. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.