Pénteken röffenti be a Fidesz kampánymotorját Orbán Viktor

Hidvéghi Balázs, a kormánypárt kommunikációs igazgatója az RTL Híradójának elárulta, hogy a miniszterelnök központi szerepet kap a Fidesz kampányában, aminek a változatosság kedvéért a bevándorlás lesz a fő témája. Hidvéghi úgy érzékeli, hogy Orbán Viktor „karakán és határozott kiállása miatt” főszereplővé vált a bevándorlásról szóló vitában. 

Szijjártó Péter már február végén arról beszélt, hogy a Juncker-Soros plakátok a választási kampány részei. Igaz, azokat a kormány adta ki, hiszen kampányidőszakon kívül a Fidesz nem is plakátolhatna. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.