Testkamera rögzítette Ferenc ambiciózus futását

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Március 28-án tudták meg a rendőrök, hogy a körözés alatt álló 31 éves érdi G. Ferenc ercsiben egy családi házban bujkál. A fiatalembernek már börtönbe kellett volna vonulnia, de mivel erről "elfelejtkezett", keresni kezdték. A Police.hu beszámolója szerint a füles igaznak bizonyult, 

Ferenc reakcióját a nála megjelenő rendőrökre szerelt testkamera is rögzítette.

A futás után kiderült, nemcsak a börtön elől szaladt:

nadrágjából 31 darab kábítószergyanús fehér port tartalmazó tasak került elő.

Előállították, kihallgatták, majd átszállították egy büntetés-végrehajtási intézetbe.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.