2,5 millió dollárnyi sminket loptak a Youtube egyik legjobban kereső sztárjától

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Betörtek a világ egyik legjobban kereső Youtube-sztárjának Los Angeles-i raktárába. Jefree Star állítása szerint 2,5 millió dollár értékben loptak tőle sminkkészítményeket, köztük olyan termékeket is, amiket még piacra se dobott.

Star értesítette a hatóságokat, állítása szerint a helyi rendőrség mellett az FBI is beszállt a nyomozásba. Ő azt mondta nekik, hogy szerinte a fekete piacon akarják majd értékesíteni termékeit. A rendőrség egyelőre nem kommentálta a történteket.

Star azután állt a nyilvánosság elé, hogy egy még piacra nem dobott alapozóját árulni kezdték a neten. "Sose gondoltam volna, hogy a hétfő estémet az FBI-jal töltöm, fekete piaci árusok után kutatva" - írta a Twitterén.

Star, aki Jeffrey Lynn Steininger néven született, 2014-ben indította be kozmetikai vállalkozását. Star már a MySpace idejében netes híresség volt, hívei azóta is kitartanak mellette, a Youtube-on 14 millió feliratkozója van. A Forbes szerint ő a világ legjobban kereső szépségvloggere. A betörés részleteiről is Youtube-csatornáján számolt be. (Via BBC)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.