Milyen gyönyörű napfelkelténk van!

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel
A Margit híd budai hídfője 2019. április 3-án* hajnalban.Fotó: akiraly

Jó reggelt kívánok ezen a fényviszonyaiban újra február közepét idéző, szép, tavaszi hajnalon. Tök sötét van, cserébe nincs túl hideg. Mondom ezt itt, Budapest szívéből, de ehhez azért a legendásan fagyzugos Zabar lakói hozzá tudnák tenni a magukét, mert ott éppenséggel -4 fokra ébredtek.

Az ország javában azért legalább +4 fok van, és van ahol már most 9 fokot mérnek.

Talán ez utóbbiból már kikövetkeztették, hogy ma kifejezetten meleg, már-már későtavaszi időre számíthatunk, a csúcshőmérséklet akár a 22 fokot is elérheti árnyékban. Délelőtt jellemzően felhős lesz az idő, néhol már ekkor is kialakulhatnak záporok. Délutántól kifejezetten megnő ennek az esélye, főleg a Dunántúlon, ahol akár még zivatarok is előfordulhatnak.

*Pontosítás: A kép eredeti aláírásában sikerült elvétenem a dátumot, elnézést.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.