Milyen gyönyörű napfelkelténk van!

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A Margit híd budai hídfője 2019. április 3-án* hajnalban.Fotó: akiraly

Jó reggelt kívánok ezen a fényviszonyaiban újra február közepét idéző, szép, tavaszi hajnalon. Tök sötét van, cserébe nincs túl hideg. Mondom ezt itt, Budapest szívéből, de ehhez azért a legendásan fagyzugos Zabar lakói hozzá tudnák tenni a magukét, mert ott éppenséggel -4 fokra ébredtek.

Az ország javában azért legalább +4 fok van, és van ahol már most 9 fokot mérnek.

Talán ez utóbbiból már kikövetkeztették, hogy ma kifejezetten meleg, már-már későtavaszi időre számíthatunk, a csúcshőmérséklet akár a 22 fokot is elérheti árnyékban. Délelőtt jellemzően felhős lesz az idő, néhol már ekkor is kialakulhatnak záporok. Délutántól kifejezetten megnő ennek az esélye, főleg a Dunántúlon, ahol akár még zivatarok is előfordulhatnak.

*Pontosítás: A kép eredeti aláírásában sikerült elvétenem a dátumot, elnézést.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 6,3 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.