Milyen gyönyörű napfelkelténk van!

A Margit híd budai hídfője 2019. április 3-án* hajnalban.Fotó: akiraly

Jó reggelt kívánok ezen a fényviszonyaiban újra február közepét idéző, szép, tavaszi hajnalon. Tök sötét van, cserébe nincs túl hideg. Mondom ezt itt, Budapest szívéből, de ehhez azért a legendásan fagyzugos Zabar lakói hozzá tudnák tenni a magukét, mert ott éppenséggel -4 fokra ébredtek.

Az ország javában azért legalább +4 fok van, és van ahol már most 9 fokot mérnek.

Talán ez utóbbiból már kikövetkeztették, hogy ma kifejezetten meleg, már-már későtavaszi időre számíthatunk, a csúcshőmérséklet akár a 22 fokot is elérheti árnyékban. Délelőtt jellemzően felhős lesz az idő, néhol már ekkor is kialakulhatnak záporok. Délutántól kifejezetten megnő ennek az esélye, főleg a Dunántúlon, ahol akár még zivatarok is előfordulhatnak.

*Pontosítás: A kép eredeti aláírásában sikerült elvétenem a dátumot, elnézést.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.