Felhőkkel és erős széllel készül a péntek

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

"Nyugat, délnyugat felől megnövekszik, megvastagszik a felhőzet, és késő délelőttől egyre többfelé várható eső, zápor, néhol zivatar is kialakulhat," írja pénteki előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat. Délelőtt még kisüthet a nap, majd folyamatosan beborul, a felhősödést erős szél kíséri. 

"Napközben a középső országrészben és a Dunántúli-középhegységben a délkeleti szelet helyenként viharos, 55-60 km/h körüli lökések kísérhetik,"

figyelmeztetnek. A legmagasabb nappali hőmérséklet a Dunántúlon 13 és 20, másutt 21 és 24 fok között alakul.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.