Szabadnapos rendőr vetette magát az öngyilkosságra készülő nő után a vízbe

444 Hírlevelek
Hírleveleink házhoz visznek mindent, amit tudni kell.

Pecázni indult pénteken a szabadnapos rendőr, mikor a Kis-Balaton hídján egy idős nőre lett figyelmes. A készenléti rendőrségnél dolgozó 24 éves Lukácsi Péter a Blikknek elmondta, hogy pillanatok alatt rádöbbent, hogy az asszony öngyilkosságra készül. Azonnal félreállt, de látta, hogy a nő a vízbe vetette magát, kérdés nélkül utána ugrott. 

"A zavaros víz tetején láttam egy pillanatra felvillanni a lábát. Besodorta őt az örvénylő víz a híd alá,"

mesélte a rendőr. Elsőre nem sikerült kiemelnie, az asszony fejjel lefelé küzdött, a kabátja egy víz alatti vasba akadt. A rendőr hosszú percekig küzdött, mire a partra tudta vinni a sokkos állapotban lévő nőt. 

"Az első szava hozzám az volt, hogy minek mentettem meg és ott kellett volna őt hagynom. Megnyugtattam, hogy bármilyen problémája is van, mindenre van megoldás,"

mondta Lukács. A Blikk úgy tudja, hogy nő nem nyelt sok vizet, de a sokk miatt kórházba vitték. A rendőr ismerte látásból a 63 éves asszonyt, úgy tudni, hogy pár nappal korábban lakoltatták ki otthonából. 

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.