Csoda: egy brit mérnök feltalálta a fordított esernyőt, aminek összecsukás után a belseje lesz nedves

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Sok szó nem szükséges Jenan Kazim, a ciprusok született brit repülő- és olajfúrómérnök nyugdíjaskori találmányának bemutatásához. A cucc ugyanis egy, a szokásoshoz képest pont fordítva nyíló-csukódó esernyő, amiről itt egy mindent megmagyarázó minifilm:

A cucc legnagyobb előnye, hogy ha éles használat közben összecsukjuk, nem vizez össze mindent maga körül. Ezen felül állítólag sokkal szűkebb helyeken is könnyedén kinyitható, mint a klasszikus modellek, az angol csapóesőben meg az a képessége is fontossá válhat, hogy az autónkba beszállás közben drága nadrágunkat védendő az ajtó szinte teljes becsukásáig magunk fölé tarthatjuk, majd az ajtórésen át is az utolsó pillnatban is behúzhatjuk magunk után. 

Az igazi csoda pedig az, hogy ez nem valami kiállításra készült egyedi darab, hanem rendes, sorozatgyártott termék.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.