Újabb gyilkossággal gyanúsítják a szikszói polgárőrt

2019 április 15., hétfő 2:45
73

Újabb bűncselekménnyel gyanúsította meg a rendőrség a szikszói polgárőrt, Sz. Sándort, akit korábban a nagy közfelháborodást kiváltó 2011-es kettős baltásgyilkossággal is összefüggésbe hoztak a nyomozók. A gyanú szerint három héttel a kettős gyilkosság után Sz. Sándor támadhatott rá egy idős szikszói férfira az otthonában.

A támadó hátulról többször fejbe vágta áldozatát egy ismeretlen tárggyal. Miután az áldozat eszméletét vesztette, a támadó átkutatta a házát. Magához vette áldozata készpénzét, de valamiért a számláit és a banki kivonatait is. A rendőrség ezeket a kivonatokat találta meg az Sz. otthonában tartott házkutatáskor.

"Semmiféle közvetlen bizonyíték nincs, ami a védencem bűnösségét igazolja" - mondta erről a Blikknek Sz. ügyvédje, Lichy József. A lap ugyanakkor úgy tudja, hogy még a rokonai is Sz. ellen vallottak, cáfolták az alibijét.

A kettős baltás gyilkosság ügyében a rendőrség szerint a zsinegen, amivel az áldozatok kezét összekötötték, olyan anyagmaradványokat találtak, amelyek egyezést mutattak Sz. DNS-mintájával. Sz.-t jelenleg kettős emberölés mellett emberölési kísérlet és rablás miatt is elítélhetik, akár életfogytiglanit is kaphat. (Via Blikk)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt