Mészáros Lőrincék a tervezettnél 7 milliárd forinttal drágábban építenek árapasztót a Tiszára

POLITIKA
2019 április 23., 11:42

A Felső-Tisza országhatárhoz közeli szakaszán a szükséges árvízvédelmi biztonság megteremtése érdekében az Országos Vízügyi Főigazgatóság árapasztó tározót készül építeni. Bár az eredetileg 19 milliárdosra tervezett beruházás ára inkább csak dagadt, mivel

Mészáros Lőrinc konzorciuma végül majdnem 7 milliárddal drágábban, 25,9 milliárd forintért vállalta el a munkát.

Bár a nyílt eljárásban volt két másik ajánlattevő is, de így is a felcsúti Mészáros és Mészáros Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.-t és a nyíregyházi KE-VÍZ 21 Építőipari Zrt.-t bízták meg a gátépítéssel. (Közbeszerzés.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.