Cudar idő, Bauhaus, zineparádé

buliajánló
2019 május 02., 10:50
comments 14

Ezúttal már csütörtökön érkezik az eheti programajánlónk, elég sűrű hétvégével: a legizgalmasabb esemény alighanem az idén a Bauhaus-ra koncentráló Budapest100 lesz és jön a négynapos zinefesztivál, az Ukmukfukk is. Ezekből pár eseményt betettünk az ajánlóba is, de az összes lehetőségéért érdemes felkeresni az oldalukat. A szabadtérre hirdetett programoknál pedig érdemes vigyázni, mert elég húzós időjárásról szóltak a riogatások a hétvégére. 

Csütörtök

Péntek

Koncert

Buli

Minden más

Szombat

Koncert

Buli

Minden más

Vasárnap

Egész hétvégén, több alkalommal 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.