Néha kicsi ez a város, de ehhez túl nagy… Segíts!

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Április 30-án éjfél körül kezdődött a történet, ott ahol valakinek éppen véget ért. Budapest belvárosában, a Király utcára merőleges kis utcában találkoztunk, egy ablakpárkánynál, amin egy ittas személy volt és játékpénz szétszórva. Az én társaságom próbált segíteni a bajban lévő személynek (mivel más nem tudott magyarul a környéken). Mire felnéztem, ott voltál. Szemüveg, sötét haj, eszméletlen mosoly. Elmondtad milyen jó emberek vagyunk, illetve korábban is néztél minket az ablakból, hogy mi lehet az ablakpárkányon ülő személlyel. Hát odajöttél, pedig pont akkor végeztél munkában, ami a szemben lévő épületben van. Kérdésemre, miért végeztél ilyen későn végeztél, csak nevettél és a vállamra tetted a kezed, hogy majd megbeszéljük. Na de mikor? Nem volt lehetőségem a zűrzavarban megkérdezni a neved, neked meg tovább kellett menned a Deák irányába. Írtam az épületnek, ahol a munkahelyed van, de sajnos nem ismernek, jött a válasz. Néha kicsi ez a város, de ehhez túl nagy… Segíts.

Név, cím a szerkesztőségben. Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted.  

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.