Néha kicsi ez a város, de ehhez túl nagy… Segíts!

Április 30-án éjfél körül kezdődött a történet, ott ahol valakinek éppen véget ért. Budapest belvárosában, a Király utcára merőleges kis utcában találkoztunk, egy ablakpárkánynál, amin egy ittas személy volt és játékpénz szétszórva. Az én társaságom próbált segíteni a bajban lévő személynek (mivel más nem tudott magyarul a környéken). Mire felnéztem, ott voltál. Szemüveg, sötét haj, eszméletlen mosoly. Elmondtad milyen jó emberek vagyunk, illetve korábban is néztél minket az ablakból, hogy mi lehet az ablakpárkányon ülő személlyel. Hát odajöttél, pedig pont akkor végeztél munkában, ami a szemben lévő épületben van. Kérdésemre, miért végeztél ilyen későn végeztél, csak nevettél és a vállamra tetted a kezed, hogy majd megbeszéljük. Na de mikor? Nem volt lehetőségem a zűrzavarban megkérdezni a neved, neked meg tovább kellett menned a Deák irányába. Írtam az épületnek, ahol a munkahelyed van, de sajnos nem ismernek, jött a válasz. Néha kicsi ez a város, de ehhez túl nagy… Segíts.

Név, cím a szerkesztőségben. Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted.  

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.