Egy amerikai katona megmászott egy hawaii vulkánt, véletlenül beleesett, de túlélte

Egy 32 éves amerikai katona szerdán meglátogatta a Hawaii Nemzeti Parkot. A Hawaii-on állomásozó katona felmászott egészen a Kilauea vulkán kalderájáig (ez olyan, mint a kráter), viszont a szikla szélén elveszítette az egyensúlyát, és belezuhant a majd százméteres mélységbe.

Szerencsére, két és fél óra múlva rátaláltak, kiderült, hogy fennakadt egy 21 méterrel lejjebb lévő sziklaszirten.

A mentőcsapatok végül kötelek segítségével húzták fel. Túlélte, de súlyosan megsebesült.

A Kilauea kalderaFotó: HANDOUT/AFP

A Kilauea amúgy egy aktív vulkán, bár jelenleg nincs kitörése. 2018-ban azonban 700 házat puszított el. (NBC)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.