Effekteket próbálgatott telefonján a 13 éves pécsi srác, Cannes-ig jutott vele

MŰVÉSZET
2019 május 4., 16:37
comments 121

Néhány hete unalmas családi összejövetel zajlott Századoséknél Pécsett. A 13 éves Ábel effekteket próbálgatott a telefonjával, és közben tesóját vette. Ábel egy szuperhős-rövidfilmet akart felvenni, amin az öccse szuperlassításban ugrik le egy párkányról, az öccse viszont - aki egyébként jókedvű gyerek - épp olyan savanyú képet vágott, hogy végül egyperces melodráma lett belőle az öngyilkosságról.

A Soha c. film képsorai aztán annyira erősek lettek, hogy Ábel nagybátyja beküldte az unalomból készült monodrámát a Magyar Telefonfilmes Fesztiválra, ahol beválogatták a legjobbjak közé. Ez pedig azt is jelenti, hogy Százados Ábel rövidfilmjét május 25-én Cannes-ban is levetítik, és versenyezhet a világ legjobb mobiltelefonon készült filmjeivel a felnőttek mezőnyében. (RTL Klub)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt