Effekteket próbálgatott telefonján a 13 éves pécsi srác, Cannes-ig jutott vele

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Néhány hete unalmas családi összejövetel zajlott Századoséknél Pécsett. A 13 éves Ábel effekteket próbálgatott a telefonjával, és közben tesóját vette. Ábel egy szuperhős-rövidfilmet akart felvenni, amin az öccse szuperlassításban ugrik le egy párkányról, az öccse viszont - aki egyébként jókedvű gyerek - épp olyan savanyú képet vágott, hogy végül egyperces melodráma lett belőle az öngyilkosságról. 

A Soha c. film képsorai aztán annyira erősek lettek, hogy Ábel nagybátyja beküldte az unalomból készült monodrámát a Magyar Telefonfilmes Fesztiválra, ahol beválogatták a legjobbjak közé. Ez pedig azt is jelenti, hogy Százados Ábel rövidfilmjét május 25-én Cannes-ban is levetítik, és versenyezhet a világ legjobb mobiltelefonon készült filmjeivel a felnőttek mezőnyében. (RTL Klub)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.