Charlize Theront megkeresték azzal, hogy nem alakítaná-e Wonder Woman anyját

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Az idén 43 éves Charlize Theron a Watch What Happens Live című műsorban mesélte el karrierje egyik meghatározó pillanatát: a színésznőt azzal keresték meg pár éve, hogy lenne egy lehetőség a Wonder Woman című szuperhős-filmben, és amikor visszakérdezett, hogy mit is kell tudni pontosan erről a karakterről, közölték vele, hogy igazából az anyját kéne alakítani. 

Fotó: Alberto E. Rodriguez/AFP

Mint Theron fogalmazott, ez erős példája annak, Hollywood hogyan csap arcon, ha elkezdesz öregedni. Wonder Woman szerepét amúgy a Theronnál kilenc évvel fiatalabb Gal Gadot kapta, míg az anyja szerepét végül a most 53 éves Connie Nielsenre osztották. 

Theron elmondása szerint mára túl van a dolgon, de ez egy nagyon meghatározó pillanat volt a számára, pedig akkor, elsőre ez le sem esett neki. (Vulture)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.