Csütörtökön visszatér az eső

időjárás
2019 május 08., 14:46
comments 33

Szerdán a napos időben gomolyfelhők képződnek, amik főképp az Alföldön és az Északi-középhegységben délután jelentősebben is takarhatják a napot, ott egy-egy futó zápor is előfordulhat. Késő délutántól nyugat felől fokozatosan megnövekszik, megvastagszik a felhőzet.

Csütörtökön erősen felhős vagy borult lesz az ég, majd késő délutántól a Dunántúlon szakadozni, csökkenni kezd a felhőzet. Nyugat felől fokozatosan átvonul térségünk felett egy összefüggő csapadékzóna, országszerte számíthatunk esőre. A délies szelet élénk, szerdán az Észak-Dunántúlon helyenként erős lökések kísérhetik.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 4 és 11 fok között várható, de északkeleten néhol ennél kissé hűvösebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 10 és 15 fok között alakul. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.