Kiderült: Karácsony Gergely is a referencia nélkül induló patkányirtó cég mellett szavazott

politika
2019 május 11., 14:51

Az atv.hu megtudta: a Fővárosi Közgyűlés közbeszerzési bizottságának tagjaként Karácsony Gergely is megszavazta, hogy a patkányirtási referenciával nem rendelkező RNBH Konzorciumra cserélje Budapest a mentesítést 47 éve végző Bábolna Bio Kft.-t. A csatorna kérdésére

Karácsony elismerte támogató szavazatát, amit a kedvezőbb árajánlattal indokolt.

Hozzátette: jóhiszeműen járt el a szavazáskor, a rendelkezésre álló adatok alapján döntött. Szerinte az, hogy a pályázatok elbírálásánál az ár ilyen súlyozással szerepelt, a döntés-előkészítők felelőssége. 

A zuglói parkolási botrány okozta károk mérséklésére Karácsony komoly kampányt húzott a fővárosi patkányinvázióra. Többek közt kijelentette, hogy 

"a Tarlós István vezette önkormányzat egy alkalmatlan céget bízott meg a patkánymentesítéssel."

link Forrás
Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.