Kiderült: Karácsony Gergely is a referencia nélkül induló patkányirtó cég mellett szavazott

Az atv.hu megtudta: a Fővárosi Közgyűlés közbeszerzési bizottságának tagjaként Karácsony Gergely is megszavazta, hogy a patkányirtási referenciával nem rendelkező RNBH Konzorciumra cserélje Budapest a mentesítést 47 éve végző Bábolna Bio Kft.-t. A csatorna kérdésére

Karácsony elismerte támogató szavazatát, amit a kedvezőbb árajánlattal indokolt.

Hozzátette: jóhiszeműen járt el a szavazáskor, a rendelkezésre álló adatok alapján döntött. Szerinte az, hogy a pályázatok elbírálásánál az ár ilyen súlyozással szerepelt, a döntés-előkészítők felelőssége. 

A zuglói parkolási botrány okozta károk mérséklésére Karácsony komoly kampányt húzott a fővárosi patkányinvázióra. Többek közt kijelentette, hogy 

"a Tarlós István vezette önkormányzat egy alkalmatlan céget bízott meg a patkánymentesítéssel."

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.