Bayer: Nem odaterelték a gyerekeket, ezek tényleg rajonganak Orbánért, majd szétszedték

idióta rekordok
2019 május 14., 10:30
comments 303

A hétfői Sajtóklubban bemutatták Orbán Viktor videóját, amin a miniszterelnök erdélyi jéghokis gyerekekkel pacsizott le:

link Forrás

A Hír Tv műsorában Bayer Zsolt műsorvezető elemezte a látottakat. Azt mondta: „Na látjátok, ez az, amit a magyarországi libsik és a balosok a büdös életbe' nem fognak egyfelől megérteni, másfelől átélni, és ők ennyivel szegényebbek lesznek életük végéig.”

Majd ezután olyan lelkes monológot nyomott le, hogy az még Ceaușescunak is ciki lett volna a kommunista Romániában:

link Forrás

Bayer a maga izgatott, csapongó módján arról beszélt, hogy:

„Amúgy a libsi sajtó is képtelen volt… ugye nem tudták se kiköpni, se lenyelni, mert ráadásul annyira kristálytiszta és nyilvánvaló, hogy itt nem odaterelték az embereket meg a gyerekeket, ezek tényleg rajonganak a magyar miniszterelnökért. Majd szétszedték, meg könyörögtek, meg körberajongták, hogy autogram, meg a… majd elhangzik ugye a Székely Himnusz, belenéztünk, és akkor itthon azt írták, ennyit írtak viszonylag tényszerűen, hogy: »Az erdélyi magyar gyerekek rajonganak Orbán Viktorért«. És tényleg! És mily meglepő!”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.