Julija Szkripal árulja moszkvai otthonát

Árulja moszkvai otthonát az elmúlt évek tán legdurvább orosz kémakciója, a salisbury-i vegyi támadás egyik áldozata. Julija Szkripal, az átállt orosz kém, Szergej Szkripal lánya autóját már eladta, és kutyájának is gazdát keres, jelentette az orosz állami hírügynökség, a TASZSZ unokatestvérére, Viktoria Szkripalra hivatkozva.

Julija Szkripal.Fotó: DYLAN MARTINEZ/AFP

"Julija Szkripal nem tervezi, hogy hazatérjen Oroszországba, eladó a kétszobás lakása. Vevőt keresnek, ez nem titok. Egy barátját hatalmazta fel a lakás eladására, a közösségi médiában tartják egymással a kapcsolatot" . mondta Viktoria Szkripal.

Azt is elárulta, hogy a lakás egy sarokházban van Moszkva északnyugati részén, a Davidkovszkaja utcában. És még azt is, hogy Julija Nuar nevű fekete keverék kutyájának is gazdát keres.

Viktoria szoros kapcsolatban áll a megmérgezett kémmel és családjával, Szkripal emigrálása óta ő vigyáz az exkém 90 éves édesanyjára. (Via TASZSZ)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.