Eltévedt túrázók kérték a rendőrök segítségét

Szombat este kilenc óra után nem sokkal futott be a segélyhívás a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába, amin egy nő jelentette, hogy barátnőjével Bakonybélből Németbánya fele tartottak gyalogosan egy erdei úton, azonban eltévedtek és nem találták az erdőből kivezető ösvényt. A Police.hu beszámolója szerint a bajbajutottakkal Pölöskey Arnold tűzoltó zászlós beszélt telefonon, aki jó helyismerettel rendelkezik a környéken. Eközben Rák Szilárd címzetes rendőr törzszászlós kollégájával indult a lányok felkutatására, és a rendőrautó hang- és fényjelzését használva keresték őket. A bejelentést követő egy óra múlva a Pápai Rendőrkapitányság munkatársai a fiatalokat egy Homokbödögéhez közeli úton találták meg, és biztonsági intézkedés keretében visszavitték őket a németbányai szállásukra.ó

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.