Ne felejtsék otthon az esernyőt

időjárás
2019 május 20., 04:06
comments 187

Jó reggelt kívánok, jó kis zuhé volt az éjjel! Én mintha egy pergődobban aludtam volna. No sebaj, kora hajnalban csodálatosan tiszta volt a levegő.

Ha valaki netán lemaradt volna róla az éjszaka, ne bánkódjon. Napközben is lesz elég zápor, a meteorológia előrejelzése szerint több hullámban érkeznek majd a záporok, a Dunántúlon még zivatarok is előfordulhatnak. Ezek környezetében átmenetileg viharos széllökések is lehetnek.

Délelőtt országszerte csapadékos, enyhe időnk lesz. A keleti határvidéken már ekkor elérheti, vagy akár meg is haladhatja a 20 fokot a hőmérséklet, de a leghidegebb vidékeken se lesz kevesebb 15-nél.

Délután már napsütésre is számíthatunk, már amikor éppen nem szakad az eső. Ekkor már a hűvösebb nyugati részeken is 19-20 fok lesz, az ország nagy részén ennél is melegebb. Az este is enyhe lesz, és addigra már az esőzés is alábbhagy.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.