Ne felejtsék otthon az esernyőt

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Jó reggelt kívánok, jó kis zuhé volt az éjjel! Én mintha egy pergődobban aludtam volna. No sebaj, kora hajnalban csodálatosan tiszta volt a levegő.

Ha valaki netán lemaradt volna róla az éjszaka, ne bánkódjon. Napközben is lesz elég zápor, a meteorológia előrejelzése szerint több hullámban érkeznek majd a záporok, a Dunántúlon még zivatarok is előfordulhatnak. Ezek környezetében átmenetileg viharos széllökések is lehetnek.

Délelőtt országszerte csapadékos, enyhe időnk lesz. A keleti határvidéken már ekkor elérheti, vagy akár meg is haladhatja a 20 fokot a hőmérséklet, de a leghidegebb vidékeken se lesz kevesebb 15-nél.

Délután már napsütésre is számíthatunk, már amikor éppen nem szakad az eső. Ekkor már a hűvösebb nyugati részeken is 19-20 fok lesz, az ország nagy részén ennél is melegebb. Az este is enyhe lesz, és addigra már az esőzés is alábbhagy.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.