Orbán Viktornak már tényleg mindenről ugyanaz jut az eszébe

politika
2019 május 20., 07:52
comments 19

Orbán Viktor hétfőn Zalaegerszegen járt, ahol átadhatta a ZalaZone járműipari tesztpálya első ütemét. A miniszterelnök az alkalmat megragadva beszédet is mondott. Mint kiderült, a miniszterelnöknek még erről, egy aszfaltcsíkról is az jutott az eszébe, hogy meg kell őrizni az identitásunkat és meg kell védeni az ország határait. Ehhez még hozzátette, hogy a pénzügyi és a "migrációs válság", valamint a Brexit tapasztalataiból ő arra következtetett, hogy "ha nem figyelünk oda, ha nem választunk megfelelő vezetőket, ha nem hozunk jó döntéseket, ha nem teszünk bátor lépéseket, akkor Európa tartós hanyatlása is bekövetkezhet". (Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.