Orbán Viktornak már tényleg mindenről ugyanaz jut az eszébe

Orbán Viktor hétfőn Zalaegerszegen járt, ahol átadhatta a ZalaZone járműipari tesztpálya első ütemét. A miniszterelnök az alkalmat megragadva beszédet is mondott. Mint kiderült, a miniszterelnöknek még erről, egy aszfaltcsíkról is az jutott az eszébe, hogy meg kell őrizni az identitásunkat és meg kell védeni az ország határait. Ehhez még hozzátette, hogy a pénzügyi és a "migrációs válság", valamint a Brexit tapasztalataiból ő arra következtetett, hogy "ha nem figyelünk oda, ha nem választunk megfelelő vezetőket, ha nem hozunk jó döntéseket, ha nem teszünk bátor lépéseket, akkor Európa tartós hanyatlása is bekövetkezhet". (Via MTI)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.