Óriási harc dúl Budapesten az európai mandátumokért

Budapest XII. kerületében az országos részvételhez képest 13 százalékponttal többen mentek el szavazni délután 15 óráig. A hagyományosan jobboldali érzelmű körzetben tehát érzik, nagy tétje van az európai parlamenti választásoknak.

De a baloldal hagyományosan erős bástyája, a XIII. kerület sem sokkal maradt el a Hegyvidéktől, az országos átlaghoz képes 5 százalékpontos az eltérés pozitív irányban. A részvételi adatokat részletesen a valasztas.hu-n lehet követni.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.