Óriási harc dúl Budapesten az európai mandátumokért

politika
2019 május 26., 12:22
comments 287

Budapest XII. kerületében az országos részvételhez képest 13 százalékponttal többen mentek el szavazni délután 15 óráig. A hagyományosan jobboldali érzelmű körzetben tehát érzik, nagy tétje van az európai parlamenti választásoknak.

De a baloldal hagyományosan erős bástyája, a XIII. kerület sem sokkal maradt el a Hegyvidéktől, az országos átlaghoz képes 5 százalékpontos az eltérés pozitív irányban. A részvételi adatokat részletesen a valasztas.hu-n lehet követni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.