Vajna Tímea sógora: Csak a Fidesz!

POLITIKA
2019 május 26., 15:48
comments 203

„Lehet utálni, de gyerekkorom óta szenvedélyem ez a párt”

- ezt Visváder Tamás, Palácsik Lilla férje, Vajna Tímea sógora vallotta be egy érzelmes instastoryban, túl sok kétséget nem hagyva afelől, hogy Magyarország lázadói közé tartozik, és bátran behúzta az ikszet a jelenleg is kormányzó Fidesz-re a mai EP-választásokon is. A gyengébbek kedvéért néhány narancssárga, családi vállalkozásban készült fánkról készült fotót is mellékelt bátor kiállásához. Visváder Tamás főleg arról ismert, hogy feleségül vette Vajna Tímea húgát, illetve hogy szerepelt egy TV2-s realityben. Korábban szerepelt már az RTL Klub A Konyhafőnök című műsorában, előtte egy pincészetnél dolgozott. Egyszer Ibiza felé tartva posztolt arról, ahogy egy magánrepülőgépen olvasgatja az azóta Magyar Nemzetté lényegült Magyar Időket.

photo_camera Fotó: Visváder Tamás/Instagram
photo_camera Fotó: Visváder Tamás/Instagram

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.