Vajna Tímea sógora: Csak a Fidesz!

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

„Lehet utálni, de gyerekkorom óta szenvedélyem ez a párt” 

- ezt Visváder Tamás, Palácsik Lilla férje, Vajna Tímea sógora vallotta be egy érzelmes instastoryban, túl sok kétséget nem hagyva afelől, hogy Magyarország lázadói közé tartozik, és bátran behúzta az ikszet a jelenleg is kormányzó Fidesz-re a mai EP-választásokon is. A gyengébbek kedvéért néhány narancssárga, családi vállalkozásban készült fánkról készült fotót is mellékelt bátor kiállásához. Visváder Tamás főleg arról ismert, hogy feleségül vette Vajna Tímea húgát, illetve hogy szerepelt egy TV2-s realityben. Korábban szerepelt már az RTL Klub A Konyhafőnök című műsorában, előtte egy pincészetnél dolgozott. Egyszer Ibiza felé tartva posztolt arról, ahogy egy magánrepülőgépen olvasgatja az azóta Magyar Nemzetté lényegült Magyar Időket.

Fotó: Visváder Tamás/Instagram
Fotó: Visváder Tamás/Instagram

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.