Vajna Tímea sógora: Csak a Fidesz!

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

„Lehet utálni, de gyerekkorom óta szenvedélyem ez a párt” 

- ezt Visváder Tamás, Palácsik Lilla férje, Vajna Tímea sógora vallotta be egy érzelmes instastoryban, túl sok kétséget nem hagyva afelől, hogy Magyarország lázadói közé tartozik, és bátran behúzta az ikszet a jelenleg is kormányzó Fidesz-re a mai EP-választásokon is. A gyengébbek kedvéért néhány narancssárga, családi vállalkozásban készült fánkról készült fotót is mellékelt bátor kiállásához. Visváder Tamás főleg arról ismert, hogy feleségül vette Vajna Tímea húgát, illetve hogy szerepelt egy TV2-s realityben. Korábban szerepelt már az RTL Klub A Konyhafőnök című műsorában, előtte egy pincészetnél dolgozott. Egyszer Ibiza felé tartva posztolt arról, ahogy egy magánrepülőgépen olvasgatja az azóta Magyar Nemzetté lényegült Magyar Időket.

Fotó: Visváder Tamás/Instagram
Fotó: Visváder Tamás/Instagram

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.