Sergio Ramos szerződése felbontását kérte a Real Madridtól

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Szerződése felbontását kérte klubjától Sergio Ramos, a Real Madrid egyik legendája. Ramos, mint mondta, Kínába szeretne igazolni. A Real elnöke, Florentino Perez viszont már közölte, hogy semmiképpen nem bontják fel Ramos szerződését, mert "elégedettek a teljesítményével". Aztán még hozzátette, hogy "szörnyű precedenst teremtene", ha a szerződést felbontva gyakorlatilag ingyen engednék el csapatkapitányukat.

Ramos személyesen tájékoztatta Perezt arról, hogy rendkívül jó ajánlatott kapott Kínából, ahol viszont a szabályok nem teszik lehetővé, hogy átigazolási díjat fizessenek érte. Ezért is kérte szerződése felbontását.

Ramos 2005 óta játszik a Realban, jelenlegi szerződése 2021-ig szól.

A Realnak magához viszonyítva szörnyű éve volt, mely során Ramost is gyakran bírálták a szurkolók - különösen azután, hogy az Ajax elleni idegenbeli meccsen a Real vezetésénél direkt kiprovokált egy sárga lapot, hogy a biztosnak vélt továbbjutás esetén ne a következő ellenfél elleni meccsen legyen eltiltva. A Real végül hazai pályán kiesett, nem jutott a legjobb nyolc közé se a BL-ben. A hazai bajnokságban is leszerepeltek, 19 pontos hátránnyal csak harmadikak lettek. (Via MTI)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 5,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.