Sergio Ramos szerződése felbontását kérte a Real Madridtól

Szerződése felbontását kérte klubjától Sergio Ramos, a Real Madrid egyik legendája. Ramos, mint mondta, Kínába szeretne igazolni. A Real elnöke, Florentino Perez viszont már közölte, hogy semmiképpen nem bontják fel Ramos szerződését, mert "elégedettek a teljesítményével". Aztán még hozzátette, hogy "szörnyű precedenst teremtene", ha a szerződést felbontva gyakorlatilag ingyen engednék el csapatkapitányukat.

Ramos személyesen tájékoztatta Perezt arról, hogy rendkívül jó ajánlatott kapott Kínából, ahol viszont a szabályok nem teszik lehetővé, hogy átigazolási díjat fizessenek érte. Ezért is kérte szerződése felbontását.

Ramos 2005 óta játszik a Realban, jelenlegi szerződése 2021-ig szól.

A Realnak magához viszonyítva szörnyű éve volt, mely során Ramost is gyakran bírálták a szurkolók - különösen azután, hogy az Ajax elleni idegenbeli meccsen a Real vezetésénél direkt kiprovokált egy sárga lapot, hogy a biztosnak vélt továbbjutás esetén ne a következő ellenfél elleni meccsen legyen eltiltva. A Real végül hazai pályán kiesett, nem jutott a legjobb nyolc közé se a BL-ben. A hazai bajnokságban is leszerepeltek, 19 pontos hátránnyal csak harmadikak lettek. (Via MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.