Instagramon provokálja a rendőrséget a teljesen szétvarrt ausztrál férfi, aki ellen letartóztatási parancsot adtak ki

külföld
2019 május 31., 07:15
comments 177

Letartóztatási parancsot adta ki Ausztráliában egy, a helyi közösségi oldalakon ismert fiatal férfi, Ethan Bramble ellen. A 23 éves Bramblet bántalmazással összefüggő ügyben keresik. 

A teljesen szétvarrt testű Bramble viszont nem adja fel magát, és miközben tagadja, hogy bármit elkövetett volna, oldalain újabb és újabb posztokban provokálja az őt kereső rendőröket. 

link Forrás

Bramble magát a világ legátalakítottabb fiataljának tartja, nemcsak egész teste van tele tetoválásokkal, de nyelvét is ketté metszette. Külseje miatt rendszeres vendége volt tévéműsoroknak és modellkedést is vállalt.

Instagramon több mint kétszázezer követője van, itt már többször megüzente a rendőröknek, hogy soha nem fogják elkapni, és a rendőrség körözést bejelentő Facebook-posztjához is beírta már, hogy soha nem látta még ezt az embert. 

link Forrás

A rendőrség pontosan nem közölte, mivel vádolják a férfit, aki pedig annyit írt csütörtökön egyik posztjában, hogy egy ex-barátnőjével egy bárban történt veszekedést övező félreértés miatt keresik. Azt is elmondta, hogy ezt a félreértést tisztázta a rendőrséggel, és már egy szabad ember. 

link Forrás

Ugyanakkor a rendőrség pénteken azt közölte, hogy szó sincs erről, és a letartóztatási parancs még mindig érvényes. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.